El Dr. Mercader, gran professional i millor persona, es jubila

El pas inexorable del temps i la mort prematura de la Rosa, la seva excel·lent col·laboradora, han fet que el Dr. Josep M. Mercader hagi decidit jubilar-se.

Gran professional (trobaré a faltar les teves trucades telefòniques sempre que una anàlisi sortia patològica) va estudiar dues carreres, farmàcia i medicina, aquesta segona mentre treballava en un laboratori farmacèutic i ja tenia família, per tant, havia d’estudiar a les nits assegut en un tamboret de tres potes per no adormir-se.

Treballador infatigable, meticulós, rigorós, ordenat, intel·ligent, amb una memòria envejable, educat i discret. Amant de la natura, és un mestre hibridant les orquídies. Melòman seguidor de Bach i la música barroca, sap treballar la fusta com un ebenista, bona persona i un home savi. Em sento molt orgullós de ser el seu amic.


Ara emprendràs una nova etapa amb la companyia de la teva estimada Conxita, dels vostres quatre fills i dels 7 néts, que serà diferent però no menys engrescadora i vital.


Vull donar-te les gràcies, en nom meu i estic segur que de tots els nostres pacients, per la teva valuosa ajuda durant tants anys.


Jaume Ros i Monllaó

 
Comentaris

Destaquem