Impossible inscriure’ns al concurs d’arrossos

Vam estar fent cua des de quarts de vuit del matí, sota la pluja i passant una mica de fred, per poder tenir número i poder participar del concurs d’arrossos, però es veu que no va ser suficient. Quan ens van comunicar que ja s’havien inscrit totes les paelles permeses, no ens ho podíem creure.

Fa més de 18 anys que no hem faltat mai a aquesta cita. Ja des de fa uns anys, que també s’hi han sumat els fill@s d’alguns de nosaltres, tenim samarretes fetes expressament, carpes comprades especialment per a passar el dia sota l’ombra, etc. És un dia que passem tot l’any esperant que arribi...

 

I avui estem tristos. Tristos perquè no podrem participar en la nostra festa. Nostra, sí. Perquè la sentim nostra.

I bé, no acabo d’entendre quin és aquest sistema que es fa servir per inscriure’s. Un dia entre setmana a les 9 h del matí? On hi ha gent fent cua des d’abans de les 7 h. I on molta gent es queda sense poder participar per no haver matinat més?

Penso que es podrien plantejar altres opcions més justes per a tothom i que fossin una mica inclusives i contemplessin que, si realment hi ha més gent amb ganes de participar-hi, doncs, ho poguessin fer.

Que per això és Festa Major!

Moltes gràcies

 

 
Comentaris (6)
Bàrbara Fa 5 mesos
A nosaltres ens ha passat el mateix! Que passa amb els que treballem o tenim obligacions familiars i no podem anar un dimarts a les 7 del matí a fer cua? No tenim dret a participar a una activitat de la nostra Festa Major? Segur que hi ha alternatives per tal que ningú es quedi sense poder participar!
Pere Fa 5 mesos
Totalment d'acord amb l'article! A nosaltres ens ha passat el mateix i després d'un munt d'anys participant al concurs d'arrossos aquest any no hi podrem ser..... Aquest sistem de repartir places no funciona. S'hauria de der un replantejament per part dels organitzadors! Ànims a tots els que ens hem quedat fora, que no som pocs!
Maria Fa 5 mesos
Jo crec que si s’ha de fer cua per poder participar en un concurs popular d’arrossos com si fos un concert dels rolling stones es que hi ha un problema que l’ajuntament Hauria de solucionar ( inscriure mes places, fer-ho a dos llocs simultàniament, donar la oportunitat de fet paella sense participar en el concurs...)
Míguel Fa 5 mesos
El fet que a les 9 i pocs minuts del matí d'un dimart plujós ja estiguin els 225 números de les paelles donats, em sembla força sospitós...
Helena Fa 5 mesos
A nosaltres ens ha passat el mateix :( Realment cal replantejar el sistema...
Marc Fa 5 mesos
Crec que anar tan tard a fer cua veient com cada any la gent matina més, és ser molt innocent. Li proposo que la pròxima vegada vagi a les 07:00, així segur que té plaça.
Joan ausacs Fa 5 mesos
La resposta d,un egoista que no mes pensa amb els seus interessos, vaja impresentable, axi no es fan les coses comuns, socials i publiques