Impossible inscriure’ns al concurs d’arrossos

Vam estar fent cua des de quarts de vuit del matí, sota la pluja i passant una mica de fred, per poder tenir número i poder participar del concurs d’arrossos, però es veu que no va ser suficient. Quan ens van comunicar que ja s’havien inscrit totes les paelles permeses, no ens ho podíem creure.

Fa més de 18 anys que no hem faltat mai a aquesta cita. Ja des de fa uns anys, que també s’hi han sumat els fill@s d’alguns de nosaltres, tenim samarretes fetes expressament, carpes comprades especialment per a passar el dia sota l’ombra, etc. És un dia que passem tot l’any esperant que arribi...

 

I avui estem tristos. Tristos perquè no podrem participar en la nostra festa. Nostra, sí. Perquè la sentim nostra.

I bé, no acabo d’entendre quin és aquest sistema que es fa servir per inscriure’s. Un dia entre setmana a les 9 h del matí? On hi ha gent fent cua des d’abans de les 7 h. I on molta gent es queda sense poder participar per no haver matinat més?

 

Penso que es podrien plantejar altres opcions més justes per a tothom i que fossin una mica inclusives i contemplessin que, si realment hi ha més gent amb ganes de participar-hi, doncs, ho poguessin fer.

Que per això és Festa Major!

Moltes gràcies

 

 
Comentaris

Destaquem