Increment de l’IBI a Sant Cugat del 2,9%

"No es poden incrementar impostos si no estem del tot segurs que els diners actuals es fan servir de la manera més adient per als ciutadans", diu el lector

Estimats senyors/es,
He llegit que el nostre Ajuntament ha aprovat provisionalment un increment de l’IBI del 2,9% a partir de l’any vinent, cosa que em sembla injust i desproporcionat, donat que ja paguem uns dels IBI més alts de Catalunya. Amb els diners públics els polítics haurien de ser molt curosos i abans de fer cap pujada, mirar a fons si els diners que recapten es gasten de forma eficient, rigorosa i positiva per als ciutadans; ¿no seria més raonable fer un pla de millora de la despesa, dirigida per un grup expert i independent per treure els diners que diuen necessitar en comptes de buscar-los a les butxaques del contribuent? No es poden incrementar impostos si no estem del tot segurs que els diners actuals es fan servir de la manera més adient per als ciutadans, tota la resta són històries, ja que de res serveix recaptar més impostos si no som 100% eficients en la despesa. Incrementar l’IBI sense revisar a fons els comptes em fa pensar allò de: “Govern nou, vicis vells”.
L‘actual govern municipal podria començar per si mateix, ja que llegeixo que encara que es van reduir els sous fins al 15% la seva despesa ha augmentat un 24%, ¿potser les tres noves direccions i un nou assessor és la causa? Fóra bo que el nou equip de govern no agafi vells vicis, com fer d’oficina de col·locació d’amics, companys de partit, familiars, etc.

 

 
 
 
 
Comentaris

Destaquem