Llar d’Infants L’Alba

"La Llar d’Infants L’Alba té nou equip de direcció", explica l'equip directiu

Volem anunciar-vos que la Llar d’Infants L’Alba té nou equip de direcció. Ara serem les mateixes educadores, amb més de vint anys d’experiència, les que portarem també la direcció del centre.

Amb moltíssima il·lusió i amb el mateix tarannà de sempre, seguirem endavant amb el projecte educatiu que ens caracteritza: fomentar l’autonomia personal dels nens i nenes, realitzant activitats d’exploració i experimentació, i atendre a l’infant i la família en aquesta fase tan fonamental del seu creixement, sentit com a pròpies les vostres necessitats i les dels vostres petits en aquesta primera etapa educativa.

 

Per donar-vos les gràcies a totes aquelles persones que sempre heu confiat en nosaltres i per aquells que tingueu interès a conèixer-nos, volem convidar-vos a una petita festa.

Serà el pròxim dissabte dia 15 de febrer, a partir de les 10.30 h, al carrer del Carme, 40-42. Aquell dia l’escola estarà oberta per trobar-nos i poder gaudir dels nostres espais, on es realitzaran diferents activitats, convidant-vos a tots i totes a un petit esmorzar.

Podeu saber més de nosaltres visitant la nostra web: www.lalba.cat, o seguint el nostre dia a dia al canal d’Instagram: @llar_infants_lalba.

Us hi esperem!

 
Comentaris

Destaquem