Sant Cugat del Vallès desaparegut

"Amb motiu d’haver complert 80 anys, la Sra. Mireia Ingla i l’Ajuntament de Sant Cugat m’han fet arribar el llibre 'Sant Cugat del Vallès desaparegut' d’en Ricard Mestre"

Amb motiu d’haver complert 80 anys, la Sra. Mireia Ingla i l’Ajuntament de Sant Cugat m’han fet arribar el llibre “Sant Cugat del Vallès desaparegut” d’en Ricard Mestre.

Des d’aquí vull donar les gràcies, doncs per a les persones de certa edat el fet que et tinguin un record per a tu és molt d’agrair. Repeteixo de nou, moltes gràcies.

En el seu escrit ens recorda que Sant Cugat és una ciutat per a nens i famílies on les persones grans aportem un valor a la ciutat. Estic d’acord i jo pregaria que penséssim en el que les instal·lacions estan molt bé, però en alguns casos per arribar-hi, a les persones amb certes dificultats ens és veritablement complicat i ens manca la qualitat que tant necessitem en aquests moments de la nostra vida. Novament, vull agrair-los aquest obsequi i rebin la meva més cordial salutació.

Contesta l’alcaldessa

 

Benvolgut senyor Plens

M’alegro molt que li hagi agradat el detall. Recordar el poble que veiem a les imatges d’aquest llibre és important de cara a preservar la nostra memòria col·lectiva i l’ànima de la ciutat d’avui. Com vostè diu, Sant Cugat té molta gent jove però també és un lloc on hi viu molta gent gran. Una ciutat amb gent que hi ha nascut i ha viscut en primera persona l’evolució de poble a gran municipi, i d’altres que hi han arribat d’adults. Sigui com sigui, hem de treballar perquè sigui una ciutat encara més amable i accessible per a tota aquesta gent gran. En aquest sentit, l’animo a què ens continuï comunicant aquelles coses que creu que podem millorar. Una abraçada ben gran.

Mireia Ingla

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem