inexa 3
inexa 3

PISCINAS INEXA

Manteniment de piscines. Ens encarreguem durant tot l'any del bon funcionament de la seva piscina. Diferents plans a mida i quota mensual.

 

Disseny i construcció de piscines. Construïm piscines tant en obra com amb làmina armada. Adaptem els vostres desitjos al projecte final per obtenir la piscina dels vostres somnis. Ample catàleg d'acabats i materials. Visiti el nostre Showroom a Sant Cugat! També ens trobaràs a Barcelona, a la Gran Vía de Carles III, 3r. Tel. 93 492 34 06.

 

Reparació i rehabilitació de piscines:

Modernitzar una piscina antiga

Renovar la instal·lació (filtres, nous equips de cloració, instal·lació de domòtica per controlar des del mòbil l'estat de la nostra piscina, etc.)

Reparar el got de la piscina (impermeabilitzar, afegir una escala, reparar tubs trencats que provoquen pèrdues d'aigua, llevar profunditat del got de la piscina, etc.)

 

Tractament de l'aigua: Li assessorem en l'elecció del tractament químic més adequat per a la seva piscina per protegir la seva pell i la dels seus. Tipus de tractaments:

Hidròlisi salina

Hidròlisi + Cu / Ag

Ultraviolada

Electrolisis Baixa Salinitat

Electrolisis + Cu / Ag

Ionització Cu / Ag

Controlador pH, rX, Cl

 

Fuites d'aigua. Detectar una fuita d'aigua en la piscina és molt important, ja que d'això dependrà el consum d'aigua del nostre habitatge. Mitjançant diferents tècniques, localitzarem el punt exacte del trencament del tub o del got.

A destacar: Especialistes en reparació i rehabilitació de piscines comunitàries i privades. Fem disseny, construcció i instal·lem sistemes de depuració. Més de 15 anys d’experiència. Cuidem el blau de la teva piscina.

Correu electronic: info@piscinasinexa.com

Més informació
Amb aquesta fórmula no caldrà que posis clor a la teva piscina
La teva piscina està a punt per l'estiu?
Adreça

Localitat: Sant Cugat del Vallès

Adreça: Passeig de Francesc Macià, 20

Com arribar-hi
Contacte