Façana de la botiga d'animals i alimentació natural de Sant Cugat, Terranova CNC. FOTO: Cedida
Façana de la botiga d'animals i alimentació natural de Sant Cugat, Terranova CNC. FOTO: Cedida

TERRANOVA

Botiga d'animals i alimentació natural a Sant Cugat

Terranova CNC és una botiga d'animals i alimentació natural situada a l'avinguda de les Corts Catalanes núm. 2, a la zona d'oci de la ciutat amb tot el que necessites per als teus estimats gats i gossos.

Ofereix més de mil referències en accessoris i alimentació que et garanteixen tot el que necessites per cuidar de les teves mascotes com mai. Però el compromís amb el benestar animal no s'atura aquí. Volen assegurar-se que les mascotes gaudeixin d'una alimentació equilibrada i saludable, és per això que proporcionen un servei d'assessorament nutricional excepcional. Un equip d'experts t'ajudaran a seleccionar el millor menú per a les teves mascotes, tenint en compte les seves necessitats específiques. I això no és tot, també ofereixen menjar refrigerat 100% casolà perquè els animals gaudeixin d'una dieta sana i deliciosa.

La botiga és un espai acollidor de 400 m² amb una zona de sofàs que també posa a la venda una gran varietat de llaminadures i articles que els faran feliços.

Si necessites qualsevol producte per a la cura del teu gat o gos, Terranova CNC és la teva botiga d'animals i alimentació natural de confiança.

A destacar: Menjar casolà, alimentació natural i accessoris per a gats i gossos

Correu electronic: t180@terranovacnc.com

Més informació
La botiga d’animals i alimentació natural, Terranova CNC, a Sant Cugat
Adreça

AV. CORTS CATALANES, 2 SANT CUGAT

Contacte
Horari
De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00