11 de setembre, dia marcat al calendari

"Sortim als carrers per lluitar i defensar els nostres drets, el dret a l'autodeterminació, el dret a la llibertat d'expressió i el dret a la independència d'un país opressor i corrupte", diu Molina

Cada onze de setembre catalanes i catalans ens reunim per demostrar la nostra força, la nostra unitat i la nostra incansable voluntat de ser un país lliure. Sortim als carrers per lluitar i defensar els nostres drets, el dret a l'autodeterminació, el dret a la llibertat d'expressió i el dret a la independència d'un país opressor i corrupte. Aquest onze de setembre però, hem de sortir al carrer per demanar més. Hem de sortir a demanar que se'ns escolti, que hi hagi unitat partidista i es busqui un full de ruta que doni una via cap a la independència i que demostri al govern Espanyol que les catalanes i els catalans no ens rendirem per molt que ens empresonin o ens vetin.

 

Sortim aquest onze de setembre a més, a reclamar llibertat, a reclamar retorn i a reclamar seny. Llibertat i retorn a tots aquells i totes aquelles presos i preses polítiques i exiliats i exiliades que per un govern opressor porten quasi dos anys tancats o a l'exili reclusos i apartats del seu poble. Seny als jutges del Judici del procés a l'hora de dictaminar una sentència. Així doncs, les joves santcugatenques i els joves santcugatencs us animem a totes i tots a sortir aquest 11 de setembre al carrer, sigui a la gran manifestació de la capital o aquí a la nostra ciutat, sigui com sigui sortim al carrer i reclamem els nostres drets, la llibertat de les nostres polítiques i polítics i un judici amb una sentència presa amb consciència que acabi resultant amb l'absolució de tots els càrrecs pels quals ha existit aquest judici.

Des de l'ANJI de Sant Cugat hi serem tants cops com faci falta per fer que el poble català sigui escoltat i alliberat.

 
Comentaris

Destaquem