11 de setembre: Tornem als carrers i a les places

"La defensa pacífica i democràtica del dret a l’autodeterminació, amb el referèndum de l’1 d’Octubre de 2017, ha accelerat la crisi de legitimitat de la monarquia espanyola"

Som conscients que continuem immersos en una difícil situació social, econòmica i política. La pandèmia, i les seves conseqüències directes sobre la salut de molts ciutadans, i sobre el desenvolupament personal i econòmic de moltes persones, han continuat augmentant les situacions de vulnerabilitat i de risc d’exclusió.

Amb la certesa que estem davant d’una triple crisi econòmica, sanitària i social, volem demanar la implicació de la ciutadania per construir un país millor, per a tothom, i ben especialment per als joves.

La defensa pacífica i democràtica del dret a l’autodeterminació, amb el referèndum de l’1 d’Octubre de 2017, ha accelerat la crisi de legitimitat de la monarquia espanyola, l’esgotament del sistema constitucional de 1978 i ha posat de manifest les mancances dels partits polítics per a superar el conflicte.

 

El consens d’amplis sectors de la societat catalana en favor de l’Amnistia i l’Autodeterminació ha estat recollit per nombroses instàncies internacionals. La Resolució del Consell d’Europa, d’aquest any 2021, ha posat de manifest que el govern espanyol no podia mantenir l’empresonament dels presos polítics condemnats pel Tribunal Suprem.

Amb motiu de l’11 de setembre de 2021 tornem als carrers i a les places:

- Denunciant la repressió de les més de 3.500 persones,

- Denunciant nous sumaris contra persones que defensen la llibertat nacional de Catalunya.

Perquè amb el valor de la lluita, que venç la por i arracona els intents de desmobilització, guanyarem. Guanyarem un millor present i un futur amb esperança.

Visca Catalunya Lliure!

Sant Cugat del Vallès 11 de setembre de 2021.

 
Comentaris

Destaquem