35 anys del TOT

'Són trenta-cinc anys d'històries, notícies, portades de l'autèntica veu de Sant Cugat'

35 anys d'història és més que un número... Són trenta-cinc anys d'històries, notícies, portades (magnifiques portades) de l'autèntica veu de Sant Cugat. Trenta-cinc anys de transformació del nostre poble a la ciutat que som avui. 

El Centro Popular Andalús hem tingut i tenim un fantàstic aliat per donar a conèixer a Sant Cugat totes les activitats que hem fet i farem (concerts, classes, misses, "potajes"...). Qui no espera la programació de la caseta al TOT!

Sense vosaltres hauria sigut impossible donar a conèixer que a Sant Cugat hi ha un racó andalús on es pot fer sevillanes i menjar bé entre d'altres. Avui la nostra ciutat ha canviat molt, ara tenim nou veïns que vénen de molts indrets del món i segur que encara sou necessaris com a mínim, uns altres 35 anys per explicar tot el fantàstic comerç que tenim, les meravelloses entitats culturals i esportives que treballem a Sant Cugat, el nostre patrimoni cultural i natural. El Setmanari del poble, de la gent del poble i pel poble. I fent valer la frase "a Sant Cugat no ets ningú fins que no surts al TOT".

Temps difícils per a les entitats els que estem vivint, i per mala sort, la incertesa pels que vindran, però segur que per tirar endavant comptarem amb l'ajuda del TOT per fer arribar les nostres activitats culturals a TOTS els santcugatencs.

Gràcies, família Grau per fer-ho possible

 
 
Comentaris

Destaquem