3.800 habitatges per tal que els fills de Sant Cugat puguin viure al municipi

'Volem fer possible que construeixin el seu projecte de vida a la ciutat i no n'hagin de marxar per culpa dels preus de l'habitatge'

Fa pocs dies l'alcaldessa, Mireia Ingla, presentava el nou Pla d'Habitatge Assequible de Sant Cugat. L'objectiu del Pla, és aconseguir que com a mínim el 10% de tots els habitatges de Sant Cugat siguin de lloguer assequible (més de 3.800 habitatges sobre la previsió que Sant Cugat en tingui un total de 38.000 l'any 2030).

Més info: Sant Cugat vol construir 3.000 habitatges de lloguer protegit

Per aconseguir-ho hem treballat diferents emplaçaments, de titularitat pública i privada, i espais pendents d'urbanitzar per a construir aproximadament uns 3.000 habitatges nous que passaran a formar part del parc de lloguer assequible del municipi. Aquests habitatges se sumaran als 765 habitatges de lloguer assequible que gestiona en l'actualitat PROMUSA, uns habitatges que tenen un lloguer aproximat d'entre 300 i 500€/mes.

Aquesta xifra suposarà multiplicar per quatre els habitatges de lloguer assequible que hi ha a la ciutat, que actualment representen un 2'3% (765 sobre els 33.000 habitatges que en aquests moments té Sant Cugat). Alhora, també es duplica la previsió feta a l'anterior Pla (Promusa 2030) que es fixava aconseguir un 5% de lloguer assequible (total 1.857 habitatges).

L'objectiu del govern és que els fills i filles de Sant Cugat es puguin quedar al seu municipi. Volem fer possible que construeixin el seu projecte de vida a la ciutat i no n'hagin de marxar per culpa dels preus de l'habitatge.

Tenim un Pla, amb propostes noves, amb promocions concretes, amb calendaris i els seus pressupostos associats. Tenim promocions en marxa, projectes en redacció i molta feina avançada. Aquest és un dels reptes que ens va dur a governar Sant Cugat i amb aquest Pla, del fil a l'agulla hem passat a cosir.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem