3de9f

El 2017 el vam anomenar l'any dels folres, ja que, per arribar al 3de9f, calia rodar soques i folres. Ho vam fer descarregant el 2 de 8 amb folre en moltes diades

Encara recordo aquell mes d'abril de 2014, quan l'Àlex i jo vam seure per parlar de què ens agradaria que fos la colla i on ens agradaria arribar. Hi havia molts punts sobre la taula, però un objectiu el teníem clar: volíem el 3 de 9 amb folre.

Van ser tres anys de lluita intensa. Des de les pedretes del 5 de 8 a un Concurs històric fent 5 aletes de 8 (2 de 8 amb folre, 5 de 8, 7 de 8) passant per l'ample 9 de 7 o el gran espadat pilar de 6. Tot sumava.

El 2017 el vam anomenar l'any dels folres, ja que, per arribar al 3de9f, calia rodar soques i folres. Ho vam fer descarregant el 2 de 8 amb folre en moltes diades. Aquell any, però, al 3 de 8 li costava sortir, fruit de la maduració mateixa del castell; ja no anava del castell en si mateix, anava del castell, d'una soca i un folre. Així doncs es preparava lentament, constantment.

Aquell setembre, s'havia de prendre una decisió: quan i on? Esperidió i repetim per la nostra Diada! Cares estupefactes a la tècnica, alguns amb moltes ganes, altres dubitatius, fins i tot, alguna cara de "us heu begut l'enteniment!". El més emocionant d'aquella reunió va ser que, malgrat les diferents opinions, vam sortir amb una premissa clara: Som-hi!

3 de 9 amb folre carregat a Esperidió i, amb la confiança de més de 200 camises valen-tes, hi vam tornar una setmana més tard: el 28 d'octubre de 2017, primer (i únic) 3de9f descarregat pels Castellers de Sant Cugat. Sense aquest "som-hi" de la tècnica en bloc, malgrat les discrepàncies, no hauria estat possible. Sense la responsabilitat individual de cada una de les persones del col·lectiu, tampoc.

Aquest castell, sense tu, que avui em llegeixes, no hauria estat possible. Gràcies!

 
 
Comentaris

Destaquem