L'Ajuntament ignora construir 300 pisos d'habitatge social

Article d'opinió de Feliu parlant sobre la necessitat de construir més habitatge social

L'Ajuntament de Sant Cugat ha hagut de prendre mesures extraordinàries arran de la pandèmia de la COVID-19 durant aquests 3 últims mesos. I segurament n'haurà de prendre de noves, donada la situació de crisi que es preveu a l'horitzó.

No és d'estranyar doncs, que amb tot l'esforç que ha comportat fer la vida més fàcil a la ciutadania i lluitar contra el maleït virus, les propostes que hem anat posant sobre la taula en algunes converses que hem mantingut i diversos comunicats en el qual exposàvem l'oferiment de cedir uns terrenys de Torre Negre per construir-hi 300 habitatges socials, encara no hagi tingut resposta avui dia.

300 habitatges que donarien llar a 300 famílies de Sant Cugat, que ara mateix es troben en risc d'exclusió social i que podrien viure en un entorn privilegiat al costat de la natura. Una proposa avantatjosa també per ajudar a impulsar el Pla del Govern municipal, que vol destinar 16 milions d'euros en aquest mandat per fomentar l'habitatge social, amb l'objectiu de fer front a un dels grans reptes de la ciutat.

Entenem que aquests darrers dies l'activitat del consistori s'ha vist obligada a corregir el dinamisme habitual que ens té acostumats però, seria bo acordar de nou una data per poder explicar en més detall la nostra visió i plantejament envers el cas de Torre Negra. Un plantejament on tothom ens surt beneficiat, sobretot la ciutadania.

 
 
Comentaris

Destaquem