L'Ajuntament no vol Torre Negra

'Els estudis efectuats demostren la compatibilitat del territori amb la construcció d'habitatges en una cinquena part de l'àmbit de Torre Negra'

Abans de l'estiu, els membres del govern de l'Ajuntament de Sant Cugat celebraven l'última resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya respecte al cas Torre Negra. El que sap greu en el fons és el relat que durant anys, els diferents dirigents del consistori han anat "venent" a la ciutadania i tergiversant les propostes presentades des de l'Associació de Veïns de Sant Cugat Propietaris a Torre Negra, convençuts que beneficiarien a tota la població de Sant Cugat.

De fet, molts dels mandataris que han estat al capdavant de l'Ajuntament no han prestat cap mena d'atenció als projectes presentats. L'últim exemple el tenim amb l'alcaldessa, Mireia Ingla, durant la darrera reunió mantinguda, on no va mostrar gens d'interès a les demandes dels assistents, constatant que no tenen cap projecte per la zona.

El nostre plantejament sempre han tingut en compte els criteris de sostenibilitat conforme a les directrius Europees d'aplicació en aquest Estat. Els estudis efectuats demostren la compatibilitat del territori amb la construcció d'habitatges en una cinquena part (exactament 16,77%) de l'àmbit de Torre Negra, quan en tots els sectors similars (Volpelleres, Can Trabal, La Guinardera i Can Canyameres...) s'ha construït en els darrers temps per sobre del 30%. El que proposem des de l'Associació de veïns de Sant Cugat propietaris a Torre Negra és que la superfície restant, més d'un 80%, cedir-la gratuïtament a l'Ajuntament per lliure disposició dels ciutadans.

Entenem doncs que els dirigents de l'Ajuntament no volen el 80% de Torre Negra per a la ciutadania? Com és que compren la masia de Torre Negra, per un valor de gairebé 2 milions d'euros, per manifestar després que ho fan per la preservació de la zona, si en realitat rebutgen la resta?

Si realment estimen Sant Cugat i volen preservar la zona haurien d'escoltar i estudiar les propostes i no mentir a la ciutadania.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem