Alcem el teló

Els Castellers de Sant Cugat inauguren la temporada 2020 el 8 de març

Doncs ja ho tenim aquí. Aquest diumenge 8 de març, els Castellers de Sant Cugat inauguren la temporada 2020 amb una primera actuació que ha esdevingut el tret de sortida tradicional de la colla santcugatenca.

La trobada castellera de les colles de Sant Medir s'organitza de forma rotativa entre les quatre colles establertes en ubicacions amb algun lligam amb el màrtir d'origen africà: els Castellers de Sants, els Castellers de la Vila de Gràcia, els Castellers de Sarrià, a més dels Gausacs.

 

Enguany els amfitrions seran els Castellers de Sant Cugat i la plaça triada ha estat la plaça d'en Coll, a les 12 h del diumenge 8 de març, una plaça que ja va acollir la diada de les colles de Sant Medir del 2014, en aquella ocasió sense els Castellers de Sarrià.

Ja hem comentat en diverses ocasions que aquestes primeres diades de l'any, les colles acostumen a posar greix a la seva maquinària: la canalla puja als primers castells fora de l'assaig després de quasi quatre mesos sense fer-ho, es restableixen les relacions als diferents equips de la pinya, els components del tronc recuperen les sensacions a l'hora de pujar al castell, les gralles s'afinen amb el toc de castells, els timbals tornen a tenir la pell tibant per sonar bé, la colla sencera comença a acostumar-se a sentir noves veus a l'hora de portar el castell i s'inicia una rutina que és la que ha de portar èxits i, sobretot, molt gaudi a tots aquells que es posaran la camisa verd Collserola al llarg de la temporada.

 

Voleu veure com pinta la temporada 2020? Xst! S'aixeca el teló!

Gausacs, amunt!

Raül, tres dies a la setmana no és just. Sempre lliure!

 
Comentaris

Destaquem