L'any de la gallina sense cap

'La carta magna del seu programa polític ha estat l'habitatge i la famosa Anella Verda i de retruc, la mobilitat sostenible. Però en realitat ha anat "apagant focs" que li han passat pel davant'

Tothom sap que ha estat un any per oblidar. No vull fer cap menció al virus perquè ja prou n'estem tips. Però cal fer un repàs a l'esforç que alguns hi han posat per mirar de sortir-se'n encara que hi perdin el cap.

Ha estat el cas del consistori? Podem opinar negatiu o positivament de les mesures i accions que han adoptat els regidors, encapçalats per l'alcaldessa, davant aquest any convuls, però no podrem dir que no s'hi hagin esforçat.

La carta magna del seu programa polític ha estat l'habitatge i la famosa Anella Verda i de retruc, la mobilitat sostenible. Però en realitat el consistori ha anat "apagant focs" que li han passat pel davant. És el cas, per exemple, del camí Crist Treballador tirant pel dret amb la remodelació i, amb tots els veïns en contra, el resultat han estat tres nyaps encara per solucionar.

El programa anual parla de projectes d'habitatge, però l'alcaldessa es vol gastar 2 milions d'euros en una finca a Torre Negra que encara no sabem quin projecte hi ha al darrere, en lloc d'oferir a 300 famílies habitatges socials a la mateixa zona.

Hem sentit parlar Mireia Ingla durant tot l'any de l'Anella Verda que vol evitar l'entrada de vehicles privats a la ciutat, però de moment no ha posat alternatives viables sobre la taula perquè la ciutat tingui els comerços i els negocis a ple rendiment sense haver d'encallar tota la mobilitat perifèrica.

Desitjo tota la sort del món al consistori per aquest 2021 que acabem d'entrar, em temo que serà difícil. Des de l'Associació de Veïns de Sant Cugat Propietaris a Torre Negre sempre allargarem la mà a l'Ajuntament per construir projectes beneficiosos per la ciutat.

 
 
Comentaris

Destaquem