Any nou, propòsits i accions

"No ens podem permetre que les inversions depenguin d'uns pressupostos participatius exclusivament"

Com cada gener, moltes persones fan una llarga llista d'incalculables propòsits per iniciar el nou any. Malauradament, el dia a dia no ens permet complir amb tots els compromisos adquirits i els deixem en un calaix esperant que l'any vinent sigui millor i ens agafi amb més ganes.

 

A Can Cortés tenim moltes propostes que no deixen de ser necessitats de primer ordre; la millora de les infraestructures d'aigua que ens deixen sense servei repetides vegades, una major cobertura mòbil que permeti el teletreball i estudi, la urgent millora de la seguretat viària a la Rabassada que torna a ser la carretera més perillosa de Catalunya, un insuficient transport públic amb parades d'autobús segures i un llarg etcètera que s'acumula com els propòsits de nou any.

Per als veïns i veïnes de Can Cortés és molt important que els pressupostos i decisions que es prenen al Ple de Sant Cugat i al Consell de barri de Les Planes tinguin un accent propi del nostre barri. No ens podem permetre que les inversions depenguin d'uns pressupostos participatius exclusivament. És per això, que hem iniciat una estratègia conjunta per demanar als grups municipals un compromís amb Can Cortés pels pròxims cinc anys.

Esperem que els grups municipals passin dels propòsits a les accions. Bon any nou!

 
Comentaris

Destaquem