L’any de les propostes i les xifres

"Com ja sabem els que ja tenim una edat: les paraules se les endú el vent"

Aquest any 2021 que acabem de deixar enrere ha estat un any dur i difícil pel govern de l’Ajuntament de Sant Cugat. No ha pogut implementar ni aprovar res del que s’havia proposat urbanísticament parlant. Ha estat un any on només han pogut emetre comunicats i declaracions del que volen fer, però de moment res aprovat ni aclarit. A hores d’ara, aquest any de legislatura ens han venut fum. Com ja sabem els que ja tenim una edat: les paraules se les endú el vent.

La paraula projecte se’ls hi fa grossa, en la majoria de casos no han traslladat l’aigua clara del que realment volen implementar. Tot és molt espès i edulcorat. Poc precís i espumós.

Declaracions com “3700 habitatges de protecció oficial d’aquí el 2030” és d’una talla tan grandiloqüent que no se la deu creure ni el mateix equip d’urbanisme.

La improvisació és el modus operandi. Per exemple, les dates de termini d’obres del carrer de Crist Treballador, cada trimestre en surten de noves i també, per acabar-ho d’adobar amb nous materials de pavimentació perquè el darrer no havia funcionat. Ja anem un any i mig endarrerit amb aquesta remodelació. I sembla que va per llarg.

La compra de la Masia de Torre Negra també és un d’aquests temes cabdals per a l’Ajuntament, on el ball de xifres, mai millor dit, ha anat variant cada trimestre. Aquí la paraula projecte no la busqueu perquè no hi és. És un cas d’estudi de doctorat per saber com no s’han de fer les coses.

Una altra proposta llançada a l’aire és la de Ragull Centre amb polèmica inclosa amb els famosos blocs d’onze pisos d’altura. Veurem com acaba.

Com aquests casos en trobem a cabassos i no dona per un sol article. És estrany que amb la de projectes presentats que hem fet arribar a l’equip de govern per remodelar la zona de Torre Negra, que ajudarien a millorar la vida dels santcugatencs, no ens hagin volgut escoltar. Si més no, tindrien com a mínim un projecte acabat per executar.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem