Aturem Ragull Centre estima que l'Ajuntament "regala" 10 milions d'euros a Ferrer

L'Ajuntament havia reptat a la plataforma Aturem Ragull Centre a presentar l'estudi econòmic

La situació econòmica general aboca a molts joves, i moltes persones amb baixos ingressos, a no poder exercir amb dignitat el dret a l'habitatge. La inversió en habitatge públic i en habitatge dotacional hauria de ser compartida pels representants polítics de la ciutadania i, atès que són actuacions que transcendeixen els quatre anys de mandat, s'haurien de buscar consensos per a un pla d'habitatge públic de consens.

A Sant Cugat, però, no veiem que hi hagi una voluntat de diàleg per qui l'hauria d'empènyer: l'equip de govern. La política de presentar grans resultats ha portat l'equip de govern a voler justificar una operació que, si fossin a l'oposició, titllarien d'una especulació en favor d'un privat, i de model d'estigmatització de l'habitatge públic.

La Plataforma Aturem Ragull Centre va néixer de forma espontània davant de tanta hipocresia. A qui mana li sembla que tot el que fa està justificat. Sembla que només ens salvarem amb l'ètica de les bones persones. Les bones persones ens hem reunit. Hem estudiat el projecte, dedicant-hi moltes hores, però hem estat moltes vegades tractats d'ignorants per "grans opinadors".

Ara callen. No saben què dir sobre l'estudi econòmic en què l'Ajuntament "regala" 10 M € a l'empresa Ferrer, en una requalificació perquè 10.000 m2 deixin de ser industrials. Per què no responen el Sr. Francesc Duch o la Sra. Mireia Ingla? L'estudi econòmic que hauria d'acompanyar un conveni proposat per un privat, l'ha hagut de fer un voluntariat de professionals. I és contundent: l'operació Ragull Centre no garanteix l'interès públic.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem