Ja tenim caps!

"L'Enric i el Marcel van ser votats com a nous president i cap de colla, respectivament, dels Castellers de Sant Cugat", diu Escamilla

Enric Aguadé, nascut el 1965, llicenciat en Dret, viu en parella i té 5 fills. Participa en diferents tasques a la colla des del 2014. Marcel Serra, nascut el 1982, llicenciat en Matemàtiques, viu en parella i té 2 fills. Va entrar a formar part de la colla el 1996, on va començar fent de dos i va exercir de cap de colla durant les temporades 2006, 2007 i 2008.

L'Enric i el Marcel van ser votats com a nous president i cap de colla, respectivament, dels Castellers de Sant Cugat.

Els prop de 70 castellers de Sant Cugat majors d'edat que es van acostar el matí del diumenge 9 de febrer a l'auditori del CPA van celebrar una assemblea de poc més de tres hores, on es van triar la Junta i la Tècnica que han de liderar els Gausacs els pròxims dos anys i es van aprovar l'estat de comptes del 2019 i el pressupost per al 2020, entre altres punts.

 

Una assemblea que va tenir un discurs molt constructiu, on l'esperit imperant era el de seguir creixent com a colla castellera, el de recuperar una il·lusió i un nivell de compromís que s'ha detectat que es va relaxar en les últimes dues temporades.

La Junta s'ha organitzat en sis grans àrees de treball: relacions institucionals, comunicació, social, economia, músics i salut. Sobre aquestes sis bases es va plantejar una proposta on l'entitat s'assenti i creixi més forta, en un projecte que va rebre el suport pràcticament unànime dels assistents.

Des d'aquest espai desitgem molts encerts i èxits a tots aquells voluntaris que ofereixen generosament i altruistament el seu temps pel bé de l'entitat que s'estimen.

Gausacs, amunt!

Raül, només és justa l'absolució!

 
Comentaris

Destaquem