Un castell de pes i solidaritat

Article d'opinió d'Escamilla parlant sobre el repte solidari dels Castellers de Sant Cugat

Durant aquest temps de confinament, moltes persones han necessitat recórrer als serveis de la Fundació Banc dels Aliments. Els Castellers de Sant Cugat han decidit donar un cop de mà perquè aquests serveis es puguin continuar oferint. Enguany, per la Festa Major, no hi haurà la possibilitat de reunir-nos a plaça per fer castells. Com a alternativa, els Gausacs s'han proposat un repte solidari: recaptar quilograms d'aliments.

En les dues setmanes prèvies a la Diada de Festa Major (que aquest any hauria estat el diumenge 28 de juny), que en situacions de normalitat, serien dues setmanes intenses d'assajos, els de la camisa verd Collserola van començar aquesta campanya, que esperen que sigui igual d'intensa i que permeti arribar a la Diada de Festa Major amb molts aliments recaptats.

Ho han encarnat en una metàfora. Volen transformar cada quilogram de menjar recaptat en un casteller o castellera i, d'aquesta manera, fer una gran pinya que permeti aixecar un castell alt i difícil, amb totes les garanties per descarregar-lo amb seguretat! Serà una Festa Major sense castells, però els Castellers de Sant Cugat volen omplir la plaça d'Octavià de solidaritat. Ajudeu-los a descarregar-hi el seu primer gamma extra!

Tothom qui vulgui pot participar en aquesta pinya solidària fent un donatiu a través del web. En un castell, cada casteller, cada castellera és important; durant la COVID-19, cada quilogram de menjar és igual d'important!

Gausacs, amunt!

Raul, només mereixes la llibertat!

 
 
 
Comentaris

Destaquem