Castells a l'estiu (I)

Al pròxim article us proposarem altres actuacions per a la segona meitat d’aquest agost

A Catalunya, durant els mesos de juliol i agost, podem gaudir d'un ampli ventall de festes majors en pobles i ciutats, amb la consegüent possibilitat de veure grans actuacions castelleres. Per a tots els que us vingui de gust gaudir dels castells, us fem una selecció de les actuacions que considerem més interessants per a aquest agost del 2019, tant pel nivell de les colles com pel caliu de les places. Preneu-ne nota:

 
  • Dissabte 3 d’agost, a les 18 h, a la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú, diada de les Neus, amb Bordegassos de Vilanova, Castellers de Vilafranca i Colla Jove Xiquets de Tarragona.
  • Diumenge 4 d’agost, a les 18 h, al carrer Nou dels Pallaresos, diada de Festa Major, amb Castellers de Sant Pere i Sant Pau i Colla Jove Xiquets de Tarragona.
  • Dimecres 7 d’agost, a les 20.15 h, a la plaça del Blat de Valls, diada del Firagost, amb la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella Xiquets de Valls.
  • Diumenge 11 d’agost, a les 12 h, a la plaça de la Vila de Llorenç del Penedès, actuació de Festa Major amb Nens del Vendrell, Colla Jove Xiquets de Tarragona i Colla Joves Xiquets de Valls.
  • Dijous 15 d’agost, a les 12.30 h, al carrer Doctor Robert de la Bisbal del Penedès, actuació de Festa Major amb Colla Joves Xiquets de Valls, Colla Vella Xiquets de Valls, Castellers de Vilafranca i Colla Castellera La Bisbal del Penedès.

Al pròxim article us proposarem altres actuacions per a la segona meitat d’aquest agost.

Raül, et volem a casa i absolt!

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?