Castells a l'estiu (II)

Esperem que aquesta petita guia castellera del mes d’agost us pugui ser útil

Seguim amb la segona part de la selecció de les actuacions castelleres que considerem més interessants per a aquest agost del 2019, tant pel nivell de les colles com pel caliu de les places. Per a tots els que us vingui de gust gaudir dels castells, preneu-ne nota:

 
  • - Dissabte 17 d’agost, a les 18 h, a la plaça de la Vila de Gràcia, Barcelona, actuació de la Festa Major, amb Castellers de la Vila de Gràcia, Castellers de Vilafranca, Colla Jove Xiquets de Valls i Xiquets de Reus.
  • - Diumenge 18 d’agost, a les 18 h, a la plaça Prat de la Riba de Mollet, actuació de la Festa Major, amb Castellers de Mollet, Minyons de Terrassa i Xics de Granollers.
  • - Dissabte 24 d’agost, a les 18 h, a la plaça de la Vila del Catllar, actuació de Festa Major, amb Castellers de Vilafranca, Colla Vella Xiquets de Valls i Colla Jove Xiquets de Tarragona.
  • - Diumenge 25 d’agost, a les 13 h, a la plaça de la Vila de l’Arboç, actuació amb Castellers de Vilafranca, Colla Vella Xiquets de Valls i Colla Jove Xiquets de Tarragona.
  • - Divendres 30 d’agost, l’actuació més esperada de l’any, a les 12 h, a la plaça de la Vila de Vilafranca, diada de Sant Fèlix, amb Castellers de Vilafranca, Colla Joves Xiquets de Tarragona, Colla Vella Xiquets de Valls i Colla Joves Xiquets de Valls.

Esperem que aquesta petita guia castellera del mes d’agost us pugui ser útil, ni que sigui per poder mostrar als vostres convidats forans una actuació castellera en directe, que és un altre dels nostres grans atractius turístics.

 

Raül, et volem a casa i absolt!

 
Comentaris

Destaquem