Castells a l'estiu (II)

'Esperem que aquesta petita guia castellera del mes d'agost us pugui ser útil, ni que sigui per poder mostrar als vostres convidats forans una actuació castellera en directe'

Seguim amb la segona part de la selecció de les actuacions castelleres que considerem més interessants per a aquest agost del 2022, tant pel nivell de les colles com pel caliu de les places. Per a tots els que us vingui de gust gaudir dels castells, preneu-ne nota:

- Dissabte 20 d'agost, a les 19 h, a la plaça de la Vila de Gràcia, Barcelona, actuació de Festa Major, amb Castellers de la Vila de Gràcia, Colla Jove Xiquets de Valls i Xiquets de Reus.

- Diumenge 21 d'agost, a les 12 h, a la plaça de la Constitució de Vilafranca del Penedès, actuació del 40è aniversari dels Xicots de Vilafranca, que actuaran junt amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

- Dissabte 27 d'agost, a les 18 h, a la plaça de la Vila de Palau-solità i Plegamans, actuació de Festa Major amb Minyons de Terrassa, Capgrossos de Mataró i Castellers de Caldes de Montbui.

- Diumenge 28 d'agost, a les 13 h, al carrer Major de l'Arboç, actuació de Festa Major, amb Castellers de Vilafranca, Colla Vella Xiquets de Valls i Colla Jove Xiquets de Tarragona i Minyons de l'Arboç.

- Dimarts 30 d'agost, a les 12 h, a la plaça de la Vila de Vilafranca, Diada de Sant Fèlix, amb Castellers de Vilafranca, Minyons de Terrassa, Colla Vella Xiquets de Valls i Colla Joves Xiquets de Valls.

Esperem que aquesta petita guia castellera del mes d'agost us pugui ser útil, ni que sigui per poder mostrar als vostres convidats forans una actuació castellera en directe, que és un altre dels nostres grans atractius turístics i Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem