Les colles de Sant Medir

"Bones sensacions a plaça per a uns Castellers de Sant Cugat que encaren el 2020 amb una barreja de cautela i il·lusió", diu Escamilla

Diumenge 8 de març, els Castellers de Sant Cugat van inaugurar la temporada 2020 amb una actuació amb moltes lectures positives. Després d’uns pilars de 4 reivindicatius a una llotgeta del Monestir on no hi cabia ni una agulla, les tres colles protagonistes de la diada de les colles de Sant Medir, Castellers de Sants, Castellers de la Vila de Gràcia i els Gausacs es van dirigir a la plaça d’en Coll.

Van obrir plaça els amfitrions, que van executar un 3 de 7 molt ferm i on s’estrenava canalla petita. A la segona ronda, els de la camisa verd Collserola van descarregar un 5 de 7, de nou amb molt bones mides. Per finalitzar les rondes de castells, un 4 de 7, que va tenir, igual que els altres castells, un molt bon ritme d’execució.

 

Molt interessant va ser veure com s’estrenava gent en diferents llocs dels castells i, especialment esperançador, confirmar que la feina que s’està fent als assaigs amb la canalla petita està començant a donar fruits amb estrenes a plaça.

Els Castellers de la Vila de Gràcia van signar la millor actuació i oferiren un 5 de 7, un 4 de 8 (la tercera colla que el descarrega aquesta temporada) i el 4 de 7 amb l’agulla. Els Castellers de Sants van fer la mateixa actuació que els Gausacs, fins i tot seguint el mateix ordre.

 

L’actuació va ser molt àgil i ràpida, atès que en menys de 75 minuts ja s’havia enllestit, i va fer gaudir els espectadors que s’hi van aplegar. A més, bones sensacions a plaça per a uns Castellers de Sant Cugat que encaren el 2020 amb una barreja de cautela i il·lusió per renovar èxits pretèrits.

Gausacs, amunt!

Raül, tres dies a la setmana no és just. Sempre lliure!

 
Comentaris

Destaquem