Concert a Can Montmany

Dissabte, 1 de juny, va venir a Montmany l'Orquestra de Cambra Terrassa 48

El que havia estat fins fa poc els concerts a Can Canals, ara són a Can Montmany.

La masia icona de Valldoreix, abans anomenada Mas Brunet, dóna un aspecte més arrecerat per a escoltar música. Cal, això sí, solucionar el problema de la pista que surt de la plaça de Joan Gassó fins a Montmany. Si vas i tornes a peu, la polseguera i la foscor del carrer et fa passar una mala estona.

 

Així i tot, els concerts a Can Canals -la idea que va endegar l'incansable vocal de Cultura Sr. Castelló- tenien el seu encís. Alguna vegada, parlant amb ell, li havia proposat de fer alguna obra poètica o teatral de petit format. Les excavacions van aturar el projecte.

Dissabte, 1 de juny, va venir a Montmany l'Orquestra de Cambra Terrassa 48. Anys enrere ja havien estat a Can Canals i, la veritat, em van tornar a impressionar. Dissabte, en Barry Sargent, director i violinista, va estar sensacional. Van presentar "Les estacions".

Inicialment pensava que s'havien descuidat el mot "quatre". No. El que va passar és que van tenir la "gosadia" d'unir Vivaldi i Txaikovski amb peces relacionades amb les estacions de l'any. I, tot i que els dos compositors tenen dues idees diferents de concebre la música, a l'orquestra els va sortir un concert d'una força enorme. Extraordinària de ritme, de coordinació, d'emotivitat...

Avui dissabte, ens ve l'Eduard Iniesta amb "Forat Blanc". La seva melodia emotiva, la lletra i l'acompanyament musical, promet. Esperem que ens deixi el mateix bon sabor de boca i de sons que l'Orquestra. Estarem alerta.

 
Comentaris

Destaquem