Concurs Logo 25 Aniversari

Article d'opinió d'Escamilla explicant el Concurs Logo 25 Aniversari dels Castellers de Sant Cugat

Igual que la resta de la societat, els Castellers de Sant Cugat no tindran gens bon record de l'any 2020. El tancaran amb una única actuació el 8 de març, a la plaça d'en Coll. Malgrat tot, encaren amb il·lusió el 2021, que serà un any molt especial per als Gausacs, atès que serà el del seu 25è aniversari.

Els de la camisa verd Collserola desitjen oferir una mica d'alegria a tothom qui vulgui, sigui membre de la colla o no, i pugui participar en aquesta efemèride des d'aquest mateix moment, proposant el logo del 25è aniversari. Entre totes les propostes rebudes, se n'escollirà una i serà la que s'aplicarà en tots els actes de commemoració del 25è aniversari.

La persona que hagi dissenyat el logo triat s'unirà al selecte grup de dissenyadors de la colla, que conformen l'artista local Eva Navarro que va idear el del 5è aniversari, el dissenyador Jordi Comellas qui, a més de crear l'escut de la colla va dissenyar el logo del 10è aniversari, la fotògrafa de la colla Montse Pellicer que va crear el logo del 15è aniversari i el polític i exsenador Bernat Picornell que va idear el logo del 20è aniversari de la colla.

Per participar-hi, cal que envieu la vostra proposta en format vectorial i PNG fins al 15 de novembre de 2020. Podeu consultar els colors Pantone de la colla i els seus logos.

Els Castellers de Sant Cugat obren de nou les seves celebracions a tota la població, i fer-la partícip de la seva alegria per haver pogut arribar al quart de segle d'història, malgrat tots els entrebancs.

Gausacs, amunt!

Raül, amnistia!

 
 
Comentaris

Destaquem