Consultoria, en clau femenina

Article d'opinió de Casamián parlant sobre la consultoria i l'externalització

Molts negocis s'estan veient afectats per la situació actual i, comptar amb algú extern que pugui oferir perspectiva, analitzi el cas i aporti solucions efectives, esdevé un cop de mà satisfactori i freqüentment necessari. La consultoria pot ser una llum per la foscor.

Des d'ADE Vallès recolzem la consultoria perquè de fet, l'oferim. Som una agrupació de dones empresàries i professionals del Vallès i entre les sòcies hi ha perfils idonis per aquesta tasca: una consultora especialitzada en una àrea de l'empresa que ofereix la seva experiència de manera puntual o via outsourcing. El nostre knowhow a disposició de les sòcies i d'altres emprenedors i emprenedores, pimes, autònoms, professionals que han de consultar dubtes importants o volen delegar alguna tasca concreta. Les funcions delegables, sovint són clau en el creixement de les empreses.

Acabem amb els tòpics de tota mena, no es pot parlar de subcontractació temporal, d'estalvi en sous interns o raons similars. La consultoria i l'outsourcing, quan tenen un impacte directe i positiu en un negoci, la seva efectivitat no pot ser banalitzada.

Citem cinc avantatges per l'externalització:

 
  • Optimitzar funcions: el temps és or, cal delegar funcions quotidianes per seguir enfocats en tasques empresarials.
  • Efectivitat interna: alliberar recursos propis per dedicar-se a tasques més efectives.
  • Millora de capacitacions: permet accedir a recursos no disponibles internament.
  • Disminució de risc: o augment de possibilitat d'èxit! En sentit ampli, permet saltar-se fases de prova-error i va directe a la implementació.
  • Reenginyeria: aportació de noves idees.


Els àmbits més habituals són Marketing i Comunicació, IT, Finances i RRHH.

L'associació hi col·labora amb el consistori d'aquest municipi a través del programa Enfortim. Em trobo entre les sòcies consultores i estic feliç de poder ajudar a d'altres a trobar camins per avançar amb el seu negoci. Som consultores, en clau femenina.

 
Comentaris

Destaquem