Can Cortès, al centre

"Can Cortès no ha estat mai tant al centre del debat polític a Sant Cugat com ara"

Si haguéssim de resumir en una idea els múltiples dèficits acumulats que tenim a Can Cortès, podríem dir que, fins fa ben poc, Can Cortès no ha estat mai tant al centre del debat polític a Sant Cugat com ara. L'empenta decidida i el treball constant i estratègic del veïnat ha permès apropar el barri al centre de decisió -el plenari de l'ajuntament- i viceversa.

Sembla que alguna cosa està canviant i la dinàmica iniciada amb els grups municipals i regidories comença a donar els seus fruits. Prova d'això és la moció que s'aprovarà en el ple de l'Ajuntament d'aquest dilluns i, que si tot va bé, serà per unanimitat. És precisament aquest caràcter institucional, d'alt valor polític i a llarg termini que ens permet als veïns i veïnes del nostre barri anar recuperant la confiança amb la institució més propera a la ciutadania, encara que sigui de forma lenta i sempre en alerta.

La moció és una eina que ens permetrà treballar conjuntament amb els responsables polítics i tècnics per millorar el barri seguint les prioritats fixades a partir del porta-a-porta en línia que vam organitzar el novembre de 2020; millorar la connectivitat mòbil, la neteja al barri o la seguretat, així com, la il·luminació deixaran de ser dèficits acumulats per passar a convertir-se en compromisos executats (o això esperem). Gràcies a tots els grups municipals de Junts, Esquerra, Socialistes, Ciutadans i CUP (per ordre de major a menor representació).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem