Crec en tu

"Personalment, crec molt en el canvi de les persones perquè he vist moltes vides transformades"

Una de les coses més maques de ser capellà és el fet de poder ser testimoni del creixement personal de moltes persones. De tant en tant parlo amb persones que creuen que la seva vida no pot canviar i són incapaces d’imaginar un futur millor per a la seva història. Aquesta sensació les paralitza. És cert que canviar per dins és una tasca difícil, i que sovint no ho aconseguim.

 

Però un ingredient necessari perquè el miracle del canvi es realitzi és trobar algú que cregui en tu i que t’animi. M’agrada molt descobrir les fortaleses de les persones i encoratjar-les a créixer en aquells dons que tenen, però dels que sovint, no en són conscients; i és que tenim molts talents amagats. Personalment, crec molt en el canvi de les persones perquè he vist moltes vides transformades.

Quan la gent m’explica les seves lluites m’agrada poder-los dir: “encara que alguns cops no te’n surtis, jo sempre t’animaré!”, i també recordar-los que “la part més maca de la teva vida no es troba en el passat, sinó en el futur”. Ho crec, ja que per a Jesús, en l’evangeli, això sempre és així: Ell és qui veu més futur en tu, qui és realment capaç de renovar la teva vida, per més difícil que sigui. Perquè Ell és fidel i sempre creu en tu.

 
Comentaris

Destaquem