Degeneració

Ho tinc decidit. Em presentaré a les eleccions. I estic convençuda que guanyaré vots. El meu partit es dirà “DeGeneració Democràtica” i què proposem?

- Netedat
- Transparència
- Contundència en contra dels corruptes, xoriços i ineptes de tota mena
- Més participació
- Ah! … i Cap retallada

Jo faré ben poca cosa perquè en realitat ells treballaran per mi. Els partits, ells solets, sense dir-los res, m’aniran farcint de vots amb el seu dia a dia.

Ja en porto un bon centenar: 

. Les targetes opaques de Caja Madrid – després Bankia – dedicades a pagar el vi, els vicis, les sortides i els extres de persones que cobraven milions d’euros l’any. Hi sucaven tots: polítics, sindicalistes, etc. Vinga vots! Com més pornogràfic, més vots!!

. La pèssima gestió i comunicació en el contagi de l’Ebola per part de la ministra del conffeti i dels responsables sanitaris. Ole, Ole! Més vots...

. El cas dels Pujol més que no pas el cas Pujol. Bufs! Vinga vots! Ja en porto un centenar més.

. La magistral i indignant operació perquè els ciutadans i ciutadanes paguem la factura del fallit magatzem de gas Castor crec que m’acabarà d’omplir la saca de vots.

Si m’esforço i de debò em crec que la política serveix per millorar les condicions de vida de les persones, fins i tot, podria fregar la majoria. Cal escoltar-les i complir el seu mandat.

Sé que m’ha sortit competència però la insatisfacció, la desil·lusió i el desencís és tan gran que penso que hi ha vots per tots. Veurem quants els queden als altres … que segueixin així!


Seguiu @vanesahernandez a Twitter.

 
Comentaris

Destaquem