Ens deixen sols, una altra vegada

Article d'opinió de Gallego queixant-se del tracte rebut per part de l'Ajuntament el barri de Monestir-Sant Francesc

He arribat a la conclusió que el barri Monestir Sant Francesc és prescindible, no interessa a cap partit polític, bé, quan hi ha campanya tots vénen a prendre un cafè, o posen una carpa que després agafa pols a un magatzem, però la conclusió a la qual arribo és que tots són iguals, indiferentment de qui ostenti l'Alcaldia. Sembla que no som la cara amable de Sant Cugat, som l'amiga lletja d'una fotografia plena de models de Victoria's secret.

¿El perquè d'aquesta conclusió? A part dels mesos de la COVID-19, el nostre barri ha patit l'abandonament del projecte de l'Amfiteatre, projecte del 2016 que encara està per finalitzar i que ara s'ha convertit en espai de botellot per què no hi ha reixa perimetral acabada, tampoc tenim informació si l'espai infantil es farà, perquè manquen 12.000 euros.  L'espai ara sembla l'Amazones amb plantes d'un metre i mig d'alçada, si teniu ganes de fer d'Orzowei podeu venir, mirant-ho bé fins i tot podem reconvertir-lo en parc temàtic. 

Els fanals que s'havien de posar el carrer Orient deuen ser transparents, no hi són, la previsió....a saber, hem perdut totes les entitats bancàries del barri, fa anys teníem 5 al mateix carrer, ara cap, els nostres avis poden anar d'excursió als 4 cantons i els nostres comerços buscar canvi a Terrassa perquè igual triguen menys que fer la cua a les entitats del Centre. 

El segon tram de l'avinguda de Cerdanyola no tenim informació al respecte, ningú sap res. La marquesina per protegir de la pluja als nens del IES Pla i Farreres, invisible, i un llarguíssim etc... no acabaria mai. D'aquí a 3 anys posaré un cromo de Shin-chan ensenyant el cul dins la papereta electoral.

 
 
Comentaris

Destaquem