Emprenedoria i internacionalitat: Kreston Iberaudit, una empresa amb visió “glocal”

"Des de Kreston Iberaudit vam voler reivindicar el terme que ens defineix: 'glocal: pensar globalment i actuar localment'", diu Mercè Martí

Com a santcugatenca i membre de l’Associació ADE Vallès, que fomenta la visibilitat de directives, empresàries i dones professionals del Vallès, vaig tenir l’oportunitat de participar com a ponent a la Jornada de Sant Cugat BeBussines, de la Cambra de Terrassa i l’Ajuntament de Sant Cugat, i compartir l’experiència al capdavant de l’auditoria i consultora Kreston Iberaudit. En aquesta trobada va quedar palesa l’aposta de l’empresariat de Sant Cugat per l’emprenedoria i la internacionalitat.

 

Des de Kreston Iberaudit vam voler reivindicar el terme que ens defineix: “glocal: pensar globalment i actuar localment”. Amb 15 oficines a Espanya, Portugal i Andorra i representació global a través de la xarxa Kreston International, des d’un inici, teníem clar que el creixement i lideratge d’una empresa d’èxit havia d’anar lligat a una xarxa internacional. La de Kreston, present a 125 països, ens ha permès cobrir les necessitats dels nostres clients, optar a clients de gran dimensió, realitzar treballs conjunts amb els socis, compartir recursos i disposar d’un element de retenció de talent. Perquè un projecte empresarial sigui exitós, cal comptar amb tots aquests elements de qualitat i professionalitat, i generar, així, la confiança necessària.

 

Fins fa ben poc, a Kreston teníem un eslògan que era “Global cohesion - Local connection”, però avui hem fet un pas endavant i el nou eslògan, "knowing you", se centra més en les relacions. Reflecteix l'objectiu de construir una relació més pròxima amb els clients per a oferir-los solucions innovadores. Si us pregunteu que significa Kreston, segur que us ho podeu imaginar... Kreston és confiança.

 
Comentaris

Destaquem