Ens falta seny o estem malalts?

Conec el tarannà dels integrants del nostre Ple Municipal i és per això que des d'aquí volia demanar-los que es desempalleguin de les directrius dels seus partits

Des de fa ja massa temps sembla que Espanya ha perdut tot sentit de la mesura i a entrat en una espiral de "embolica que fa fort".

Hi ha un interès en provocar un enfrontament entre l'unionisme i l' independentisme? Segur que això dona per moltes tertúlies i previsions electorals, oi?

Aquesta situació no té sortida mentre els representants d'una de les parts estiguin empresonats o s'hagin hagut d'exiliar.

El fet que, des del poder judicial teòricament independent, s'estiguin fent atacs, desqualificacions i valoracions penals dels empresonats, previs a la celebració dels judicis, dona tota la raó als que creiem que tenim una justícia que te problemes i greus.

Perdoneu, no soc jurista però tot plegat em recorda la dictadura, on tots el judicis del "TOP" estaven sentenciats abans de la seva celebració. Dec ser una mica innocent però em pensava que havíem superat aquesta etapa fosca de les nostres vides

Conec el tarannà dels integrants del nostre Ple Municipal i és per això que des d'aquí volia demanar-los que es desempalleguin de les directrius dels seus partits i facin una "Moció conjunta" on es demani a les dues parts l'inici d'un procés de negociació permanent sense límits previs, ni de temps ni de posicionament i que no s'aixequin de la taula fins arribar a una solució. Tinc la convicció que la nostra ciutat és prou madura per poder donar aquesta lliçó de convivència i de democràcia efectiva.

Sant Cugat podria ser l'inici de la solució tot i reconeixent que el "pacient" té una malaltia no diagnosticada. Personalment crec que la medicació se'n diu "urnes"

Sigueu valents!!!

 
Comentaris

Destaquem