És l’hora de fer balanç

Si intento de tenir una visió global del meu barri i si hagués de posar una qualificació com quan anava a l'escola, diria que el resultat és un aprovat molt i molt just (amb ajuda)

Comença un nou any i com sempre passa, fent balanç de l'anterior i marquem objectius per l'actual. Evidentment jo ja ho he fet. Penso que aquest petit exercici seria convenient fer-ho també en l'àmbit de l'administració, per allò que ja he comentat algun cop de prendre mesures preventives en lloc de correctives.

Si intento de tenir una visió global del meu barri i si hagués de posar una qualificació com quan anava a l'escola, diria que el resultat és un aprovat molt i molt just (amb ajuda).

Quant anava a l'escola ja fa un bon grapat d'anys, el butlletí de notes tenia diversos apartats. En el primer i més important hi havia la nota (des de molt deficient fins a excel·lent). El segon apartat feia referència a la conducta que podia anar de la lletra "A" a la "E".

Si segueixo amb el paral·lelisme, l'Ajuntament de Sant Cugat ha tret una qualificació de Suficient (que correspondria a un 5), però en canvi la conducta no seria gens positiva. Els motius? Diversos, destacaré en línies generals el fet d'aconseguir fer coses a base d'insistència i dedicació altruista de molta gent; els constants erros en les planificacions, sobretot pel que fa a la durada de les accions als anomenats terminis d'entrega o fins i tot en els silencis o manca de resposta davant de diferents demandes i queixes dels veïns.

Sóc conscient que està a l'altra banda de l'aula no és fàcil. També que estem habituals a avaluar els alumes i menys als mestres, però estic convençuda que les avaluacions han d'entendre's com a eines de millora i creixement.

Aquí ús deixo les meves, ara depèn de vosaltres treure-li el partit que vulgueu.

 
Comentaris

Destaquem