Mentre l'esperit viu

"Els nostres resultats d'activitat física han baixat a mínims", diu Escamilla

Si considerem el primer dia de confinament el dia que es van tancar les escoles, portem tancats a casa des del divendres 13 de març.

Els nostres resultats d'activitat física han baixat a mínims, en una època en què qui menys qui més porta un control relatiu de les passes que fa al llarg del dia o dels pisos pujats, gràcies a les aplicacions que tenim als mòbils o als rellotges que ja fan directament aquesta mesura. L'activitat física, amb diferents tutorials de YouTube o amb taules d'activitat preparades per fer a casa, encara la podem mantenir.

Però, i l'esperit? I les ganes de fer coses? Això és més difícil de mantenir. Amb les notícies que parlen d'allargar el confinament més enllà de Setmana Santa i sense tenir un horitzó clar sobre quan tornarem a la normalitat ni en quines condicions, mantenir l'esperit viu és molt complicat.

I les ganes de fer castells? Com les mantenim tot aquest temps en què el màxim que podem fer és pujar-nos per les parets de desesperació? Els Castellers de Sant Cugat han fet circular una sèrie de vídeos penjats a YouTube de les grans actuacions castelleres de la colla. Actuacions que posen la pell de gallina, que mantenen l'esperit viu de pertinença a la colla i les ganes que ens puguem retrobar aviat fent castells.

 

Aquí van els enllaços més destacats: ·

Concurs Tarragona 2012  

Festa Tardor 2017  

Diada Esperidió 2017 

Diada de la Colla 2015 

Diada de Festa Major 2011 

Gaudiu-los i mantenim l’esperit viu.

Gausacs, amunt!

Raül, només et correspon la llibertat! 

 
Comentaris

Destaquem