Estimar-nos més

'Tots volem que casa nostra sigui un lloc saludable, on ens sentim estimats, valorats i encoratjats'

A la nostra parròquia hem començat els grups Família Amoris Laetitia amb l'objectiu de créixer en l'amor a la nostra família. La resposta ha estat increïble: s'han creat 29 grups amb 364 persones que ens reunirem a través del Zoom.

Hi ha una gran il·lusió entre tots els participants i això em fa pensar en la centralitat de la família en la nostra vida. Tots volem que casa nostra sigui un lloc saludable, on ens sentim estimats, valorats i encoratjats. I que quan hi entrem, trobem persones que ens esperen i que s'alegren de la nostra arribada. Però això no sempre és així. A la família li passa com al medi ambient, si en tenim cura i no el contaminem, obtenim aire fresc, rius amb aigua cristal·lina i boscos plens de vida.

Amb aquests grups volem inspirar-nos i motivar-nos mútuament per treballar per la salut de la nostra família, per fer d'ella el nostre ecosistema de l'amor. Seguirem el text del Papa Francesc Amoris Laetitia, que ens estimula a enfocar les relacions familiars des de l'òptica del servei, la tendresa i la reconciliació. El text és fruit del treball de dos Sínodes sobre la família en el qual s'ha condensat l'aportació de milions de famílies per estimar-nos més. Un veritable tresor per a tothom.

 
 
Comentaris

Destaquem