Festa Major i solidaritat

Si pensés amb deteniment, hi trobaria molts sinònims de festa major, alguns d'ells segur que serien esforç, cansament, planificació, ... Però també satisfacció, col·laboració i solidaritat

Crec que és de rebut, començar explicant l'esforç altruista que suposa organitzar una festa major. Moltes hores de dedicació durant tot any per 3 dies de festa, reunions en horaris intempestius que s'han de combinar amb els de la feina, negociacions llargues amb proveïdors, entitats i organismes públics, confeccions de "trencaclosques" per poder fer una graella on tingui cabuda tot i tothom. Si pensés amb deteniment, hi trobaria molts sinònims de festa major, alguns d'ells segur que serien esforç, cansament, planificació, ... Però també satisfacció, col·laboració i solidaritat. Aixecar-se molt d'hora i anar a dormir molt i molt tard.

La gent de les Planes, no deixa de sorprendre'm! Són aquells petits detalls que fan d'un barri enorme. Ho dic amb coneixement de causa. Sempre hi ha persones que et convidem a menjar de la seva paella, tastar les olives que han recollit i macerat al seu poble d'origen, o els postres que han fet aquell mateix dia a casa seva. Això creieu-me si ús dic, que no es troba a tot arreu!

 

Aquest any a més a més, hem pogut compartir plat, xerrades sobre les dificultats del barri i balls amb l'alcaldessa i diversos regidors i regidores de l'Ajuntament. La veritat és que s'agreix la implicació.

Però no seria just ni equànime si no dediqués el meu particular homenatge a la gent que forma part de la Comissió de festes (incloent-hi una servidora):

 
  • Antonia Mohíno
  • Quim Prats
  • Moni Garcia
  • Carmen Garcia
  • Ramón Juan
  • Marta Sandin
  • Emi Cruz

Sense tots ells això no tindria cap mèrit ni sentit. Gràcies per ser-hi, per donar-ho tot fins a l'extrem i pels moments de disbauxa.

 
Comentaris

Destaquem