Gausacs al tren!

Els de Sant Cugat no es van contagiar de la marxa igualadina i no es van pujar a la locomotora que va acompanyar l'actuació

Diumenge 24 de març els Castellers de Sant Cugat van visitar una de les colles més amigues que té en el panorama casteller: els Moixiganguers d'Igualada, amb els quals s'han entrellaçat estrets vincles. Van actuar juntament amb els Castellers de Lleida davant de l'antiga seu de l'empresa d'autobusos Hispano Igualadina, que actualment és la seu del local d'assaig i social dels Moixiganguers. Sota un sol un xic més que primaveral i amb un ritme de rondes molt àgil, els Gausacs van començar amb dos pilars de quatre, seguits d'un 3 de 7 i un 4 de 7.

En tercera ronda, però, es van encallar en el 5 de 7, que van intentar dos cops i no van acabar de coronar-los per problemes en el pom de dalt a la banda de la torre. Capcots, van acabar l'actuació amb un sòlid pilar de 5. Per la seva banda, els d'Igualada van demostrar que estan molt endollats aquesta temporada i van encadenar un 2 de 7, el seu primer 4 de 8 i un 7 de 7 molt tranquil. Els de la capital del Segrià, van assolir uns castells de 7 de gamma mitjana més els dos bàsics: el 4 de 7 amb l'agulla, el 3 de 7 i el 4 de 7.

Els de Sant Cugat no es van contagiar de la marxa igualadina i no es van pujar a la locomotora que va acompanyar l'actuació, una preciosa màquina de tren del 1896, llegat de la centenària història ferroviària d'Igualada, que des del 2014 presideix la plaça de Catalunya, on es va fer l'actuació. Tot i això, els de la camisa verd Collserola saben que com més gent pugi al tren més bons castells faran, i tot això exigeix venir als assajos i fer pinya a les actuacions.

Va, tots a pujar al tren de la colla! Gausacs, amunt!

Raül, et volem absolt i a casa!

 
Comentaris

Destaquem