Grans Petits Camaleons

Article d'opinió de Fannon valorant la darrera edició dels Petits Camaleons, marcada per la COVID-19

El cap de setmana del 3 i 4 d'octubre, més de 2000 persones van celebrar en directe la 9a edició del festival Petits Camaleons en un format necessàriament més reduït per culpa de la COVID-19. El seu títol especial: "Petits forts i valents Camaleons", no es referia només als nens i nenes assistents, sinó també, evidentment, als seus acompanyants, que van confiar plenament en el festival a l'hora d'adquirir-ne les entrades.

Enguany, sense les carpes circenses ni els altres espais als quals estàvem acostumats, tots els concerts han tingut lloc al Teatre-Auditori, repartits entre el matí i la tarda del dissabte i del diumenge, però amb uns tàndems de luxe: Joan Garriga/Els amics de les Arts, Doctor Prats/The Penguins, Suu/Blaumut i Damaris Gelabert/Xiula.

Gràcies a la "força i valentia" del Director Artístic del festival, Albert Puig, i al seu petit però gran equip de Nosonores, en col·laboració amb el Teatre-Auditori i l'Ajuntament de Sant Cugat, hem pogut dur a bon port aquesta especialment difícil edició d'un festival dissenyat especialment per a nens i nenes en companyia de les seves famílies, que, al llarg dels últims 9 anys, s'ha consolidat com a esdeveniment de referència en el context de Catalunya i més enllà.

Al llarg dels 2 dies dels PPCC, tot i les limitacions imposades pel coronavirus, 8 grans concerts van fer vibrar la sala del Teatre-Auditori, un autèntic gaudi sociocultural reflectit en els missatges dels artistes, molt aplaudits pel públic: "La cultura és segura", "Ens en sortirem!" i "The show must go on!"...

Mentre esperem la vacuna, l'any vinent ens toca celebrar-ne la desena edició i poder tornar al gran format d'un festival que es fa estimar molt, alhora que situa la nostra ciutat al gran mapa de la creació de nous públics.

Visca els PPCC!

 
 
Comentaris

Destaquem