Guillem Gómez: "Qui no espera el TOT cada divendres?"

“Encara tenim, el meu germà i jo, la imatge gravada de quan el Ramon va venir a explicar al nostre pare el projecte del TOT Sant Cugat. Ja han passat 30 anys d’aquell fulletó que s’ha convertit en un èxit! És el millor mitjà de comunicació escrita de la ciutat: va ser un referent i avui dia encara es manté amb força. Qui no espera el TOT cada divendres?” 

Rancho el Paso

Fa més de 50 anys que Rancho el Paso va obrir per primera vegada les seves portes a Sant Cugat. El restaurant, situat a La Floresta, es caracteritza per oferir tot tipus de plats de la cuina catalana més tradicional amb productes de primera qualitat i de temporada. A Rancho el Paso tenen diversos espais per a realitzar tot tipus de celebracions de grups.

30 clients amb el TOT

El TOT Sant Cugat va engegar màquines tot just fa 30 anys. Al llarg de tres dècades són molts els anunciants que han passat per la publicació i han demostrat la força comercial del mitjà de comunicació. Per això compartim aquesta celebració amb els 30 primers clients del TOT, els quals encara demostren la seva fidelitat anunciant-se al TOT Sant Cugat cada setmana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem