'Hagan lío'

'El Papa els va donar un consell final: "si us equivoqueu, no passa res, t'aixeques i continues", una recomanació que a tots ens pot anar bé'

Dissabte passat vaig anar a rebre els joves de la parròquia que havien anat de peregrinació a Roma. El primer que em va sorprendre va ser el conductor. És un home no-creient, però quan baixa de l'autobús, ve cap a mi (que no em coneixia) i em diu: "aquest grup de joves l'has de cuidar molt! Aquests dies m'han canviat la vida".

Darrere d'ell van baixant els joves que em saluden exultants per l'experiència que han viscut (tot i que molt cansats del viatge). Sobretot, per la d'haver pogut parlar amb el papa Francesc. Fins i tot van gravar un vídeo que s'està fent viral a TikTok, amb més d'1 milió de visualitzacions. El Papa els confessa: "em rebenta la joventut avorrida" i els exhorta dient-los "hagan lío!". Aquesta expressió és molt pròpia del Papa quan s'adreça als joves, i no ho diu en el sentit de fer botellots, sinó animant-los a ser actius i a generar canvis positius, tant en l'església com en la societat. Que no siguin joves tancats en si mateixos, sinó amb els ulls ben oberts a les necessitats del món.

Estic expectant per veure el "lío" que faran aquests joves. I el Papa els va donar un consell final: "si us equivoqueu, no passa res, t'aixeques i continues", una recomanació que a tots ens pot anar bé.

 
 
Comentaris

Destaquem