Hospital per Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal?

Crec que els ciutadans de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal ens mereixem que no ens tornin a aixecar la camisa amb un tema tan sensible com el de l'atenció sanitària

Aquest projecte d'infraestructura sanitària, que ja tenia previst l'inici de l'obra pel primer trimestre de 2011, ha ressorgit com a qüestió prioritària dins dels compromisos d'ERC per la pròxima legislatura. L'Hospital Vicenç Ferrer, durant l'època de l'alcalde Recoder i la consellera Geli, ja es va definir en detall, inclosa "la primera pedra". Bé estem el 2021 i el més calent és a l'aigüera.

Vàrem passar d'un projecte guanyador, entre 7 (Corea & Moran Arquitectura i Cesc Duran Arquitectes Associats) per la construcció d'una infraestructura que sota la gestió de Mútua Terrassa havia de donar un servei de qualitat i proximitat a la nostra ciutat. Tot plegat es va transformar en una segona proposta durant l'etapa del conseller Comín (la compra del HGC). Finalment tot plegat va acabar en res de res...

Ara sembla que ens volem emmirallar en el projecte de construcció de l'Hospital Ernest Lluch de Cerdanyola. Crec que els ciutadans de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal ens mereixem que no ens tornin a aixecar la camisa amb un tema tan sensible com el de l'atenció sanitària d'una àrea que acumula 181.794 habitants.

Després del 14-F s'han iniciat les converses per tal de formar un govern que suposadament estarà en mans d'ERC. Crec que és el moment perquè comencem a fer política de la bona, o sigui de la que té com a prioritat numero 1, el benestar de la ciutadania.

Sra. alcaldessa, des d'aquí li demano que "apreti", tot el que pugui i més a la nova Conselleria de Salut, per tal que els ciutadans de Sant Cugat, no tornem a quedar a "2 Zones" del nostre hospital de referència.

 
 
Comentaris

Destaquem