Invertir en les persones

Ens omplim la boca de paraules, fins i tot d'expressions preprogramades com si fóssim robots, que deixem anar sense valorar els afectes que ocasionen

Basant-me en una idea del gran Simon Sinek, el 100% dels votants d'un govern, són persones. El 100% d'un poble, són persones. Si no entenem a les persones, no entenem al poble.

Traslladant aquesta idea al meu barri i a la seva realitat, no puc negar que darrerament s'han millorat les infraestructures.

El problema apareix per dues vessants:

  1. Portem un retard d'anys i anys que dificulta poder gaudir-ne de ple.
  2. No acabem d'entendre a la seva gent i la seva diversitat, tant social com cultural. Les necessitats que tenen, els seus interessos i preocupacions.

Ens omplim la boca de paraules, fins i tot d'expressions preprogramades com si fóssim robots, que deixem anar sense valorar els afectes que ocasionen.

La gent del meu barri, en general està decebuda i cansada d'argumentar i argumentar fets que són de sentit comú en qualsevol realitat. Sigui la que sigui. Situacions del dia a dia que dificulten la convivència amb l'entorn.

Qualsevol inversió (i no sóc financera), requereix un manteniment constant per tal que sigui sostenible i eficient. No té cap mena de sentit gastar-se milers i milers de diners en arreglar carrers, netejar boscos, construir nous espais, ... Si no hi dediquem una mica de temps, cura i amor. " Lo barato resulta caro". Aquesta realitat ens transforma en un sentiment de frustració, perquè som conscients que en poc temps aquella imatge bonica i útil, quedarà minvada durant uns quants anys més. Sant tornem-hi!

Si volem abaratir costos, si tenim interès a entendre a les persones i a la seva realitat, dediquem esforços i temps a elles. Val la pena fer-ho. Ús ho asseguro!

 
Comentaris

Destaquem