El joc de la cadira

Estan vostès segurs que la utilitat de proximitat de l'EMD de Valldoreix cap a la ciutadania s'està perdent pel Sr. Puig?

Si no volen arribar fins al final, ja els hi avanço: el Sr. Puig no dimitirà, punt. Si l'oposició vol guanyar, hauria de fer un esforç i ja els auguro que el ritme i el camí que porten no és bo, tot i que l'actual govern ho posa fàcil.

En el seu escrit de La pela és la pela la Sra. Casta fa referència a uns punts, no del tot exactes. El Sr. Puig es puja la dedicació, i en conseqüència el sou, recuperant possiblement el que tenia i que l'oposició li va treure en començar la legislatura, en benefici de les seves pròpies carteres, això sí.

Més info: La pela és la pela

Ella diu guanyar-se honorablement el sou a cobrar 1100 euros cada mes -dels valldoreixencs-, per anar a cada sessió plenària; discrepem de moltes coses. El Sr. Puig té una sotspresidenta, que també cobra com a tal, per tant és perfectament comprensible que vagi ella a on ell no arribi o no vulgui o, per què la té si no?

Diu la Sra. Casta que el que viu a l'EMD de Valldoreix és una situació que fins ara ha estat "amagant diàriament…" I per què l'amaga? Té pressa perquè algú altre més afí a vostè el substitueixi? Estan vostès segurs que la utilitat de proximitat de l'EMD cap a la ciutadania s'està perdent pel Sr. Puig? O per la inoperància de tots plegats -aquells als que ara "de moment" defensa?

I com a representant de PSC, parla de pactes contra natura? Vostès saben molt de pactes contra natura, que justifiquen quan ho fan, però que sembla no són vàlids per altres. O van tenir cap problema en fer un pacte "contra natura" amb C's per pujar-se el sou tots plegats a Valldoreix? A pactar a l'Ajuntament de Sant Cugat?

Per cert, el govern del Sr. Puig, no es manifesta? I el seu partit no té res a dir?

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem