El Juego del Calamar

'Quan començo una sèrie em qüestiono si val la pena destinar-hi tant de temps i per això em pregunto: m'aporta valor a la vida?'

Estic veient la sèrie sud-coreana El Juego del Calamar, un èxit mundial de Netflix. L'argument no és molt complicat. Els protagonistes juguen a jocs infantils que coneixem bé. El punt fort de la sèrie és la capacitat que té d'enganxar-te. El director crida la nostra atenció creant tensions entre els personatges, fent que vulguis saber, tant sí com no, com acaben.

No us faré cap spoiler ni valoració de la sèrie, sinó compartir un pensament que em ve al cap quan m'enganxo a una d'aquestes produccions. Sempre penso en el temps que li dedicaré. Una sèrie de Netflix té una mitjana de 30/40 capítols (en tres o quatre temporades) amb una durada d'uns 45 minuts (tot i que n'hi ha molt més llargues). Això vol dir que li podem dedicar 30 hores de la nostra vida. És gairebé la jornada laboral d'una setmana.

Quan començo una sèrie em qüestiono si val la pena destinar-hi tant de temps i per això em pregunto: m'aporta valor a la vida? (i algunes crec que sí) o, és millor dedicar aquestes hores a altres activitats o a buscar una sèrie millor? Per cert, una de les que valen la pena i està tenint molt èxit, és Chosen. Va sobre la vida de Jesús, està molt ben feta i es pot veure gratuïtament a la mateixa plataforma.

 
 
Comentaris

Destaquem