L'àrea verda de Mira-sol

Tinguem en compta que la zona de terra no és un pàrking oficial i per això, si algun vehicle queda "tancat", la grua municipal no pot fer-hi res

Amb l'objectiu de reduir la quantitat de vehicles que diàriament s'apropen al barri de Mira-sol, bàsicament relacionats amb els FGC, HGC o UIC, l'ajuntament de Sant Cugat ha implantat l'àrea verda d'aparcament, al barri de Can Cabassa i crec necessari fer-hi algunes consideracions.

Tot i que el que es pretén es racionalitzar l'afluència de vehicles, donant preferència als veïns, crec que pel cas de Mira-sol s'haurien d'establir ajustos per aconseguir una situació més equilibrada. De moment, el resultat ha estat, un munt de les places d'aparcament d'àrea verda buides i l'esplanada de terra d'aparcament provisional, col·lapsada.

Tinguem en compta que la zona de terra no és un pàrking oficial i per això, si algun vehicle queda "tancat", la grua municipal no pot fer-hi res, atesa la provisionalitat de l'espai.

Des de l'Ajuntament ens comenten que l' implementació de l'àrea verda té un caràcter de proba i que passats un mesos es farà una valoració de tot plegat per fer-hi els ajustos necessaris.

Vull demanar doncs l'obertura d'un diàleg amb les AA.VV. del barri,  amb el propòsit de portar a terme una avaluació conjunta de totes les avantatges i inconvenients detectats.

Per altre banda, demanem que al igual que s'han obert negociacions amb l'HGC pels aspectes d'il·luminació als accessos de l'estació dels FGC, s'obrin converses sobre els preus del pàrking d'aquesta instal·lació, molt infrautilitzada pel seu elevat preu.

Demanem doncs, una taula de treball sobre l'àrea verda de Mira-sol.  Segur que les propostes de les AA.VV. aportaran un punt de vista més proper i entre tots obtindrem millors resultats.

 
Comentaris

Destaquem