L'art s'incorpora al camp de futbol de Mira-sol

De ben segur serà un nucli emblemàtic per la pràctica de l'esport i que per la qual cosa, mereix un aspecte basat en la cultura

Com podreu veure si us apropeu al camp de futbol municipal del nostre barri de Mira-sol, s'està elaborant un mural que ocuparà tota la paret del passeig del Roser i que està sent elaborat pels artistes Elara Elvira Nuñez amb la col·laboració de Pablo Sande Argibay, artistes murals que han presentat un projecte molt innovador i que hem cregut que aconseguirà una bona harmonia cultural, entre l'esport i la modernitat de l'art mural.

Aquesta ha estat una de les decisions que el Consell d'Entitats del barri que es va adoptar, dins dels anomenats projectes en diners de lliure disposició corresponents a l'exercici del 2017 i que en aquest cas varen buscar per Mira-sol la creació d'un espai d'interès cultural.

En el seu moment, les associacions del barri varen decidir que aquest era un espai amb molta afluència, tant per infants de tota la ciutat com per visitants de ciutats veïnes, ateses les competicions esportives que si porten a terme. Mira-sol doncs no es podia permetre que una zona tan emblemàtica romangués amb les pintures murals preexistents que estaven ja greument deteriorades.

Era evident que el mur ja no formava part d'un barri viu i ple d'activitat cultural, els efectes de les signatures dels "grafiters vandàlics" i el pas del temps l'havien deixat en un estat absolutament penós.

Vàrem creure doncs, que una instal·lació esportiva com aquesta, que durant el 2018 veurà incrementada la seva oferta amb la piscina, tant de temps reclamada, de ben segur serà un nucli emblemàtic per la pràctica de l'esport i que per la qual cosa, mereix un aspecte basat en la cultura.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem