La piscina de Mira-sol o el "Dia de la Marmota"

Avui dia estem vivint tots plegats, dins d'una espècie de bucle on es barregen a parts iguals, la il·lusió, la perplexitat i l'enuig

Molts dels veïns del barri de Mira-sol que han lluitat molt, amb l'únic propòsit de millorar els equipaments del barri es pregunten, què està passant amb la nostra piscina? Comenten que això sembla el joc dels disbarats..., parlem molt però cada vegada que ens llevem tornem a iniciar els mateixos comentaris.

Des que va aparèixer el Pla Especial del complex esportiu de Mira-sol, ja fa molt de temps. Es varen presentar al·legacions veïnals que van modificar/millorar el projecte substancialment.

Avui dia estem vivint tots plegats, dins d'una espècie de bucle on es barregen a parts iguals, la il·lusió, la perplexitat i l'enuig.

Els terminis d'adjudicació, licitació, etc., d'aquesta obra, s'estan allargant tant, que comença a aparèixer dins del veïnat una sensació de desencís i d'incredulitat. El fet és que molts tenim la percepció que a cada reunió amb els tècnics de l'ajuntament, es torna a la "casella de sortida".

Som conscients que ens ha caigut com una llosa tot el canvi normatiu, que tan sols fa que allargar els processos, farcint-los de nova burocràcia administrativa. Contra això és molt difícil de lluitar-hi, però també és cert que l'administració municipal, hauria de ser capaç de definir uns terminis realistes.

Des d'aquí vull demanar a l'Ajuntament que a la pròxima reunió del Grup de Treball, de seguiment del Complex Esportiu de Mira-sol, ens porti a tots, terminis realistes que no impliquin nous endarreriments, amb la qual cosa, nou desencís.

En definitiva, els veïns del barri el que volem és saber quan arribaran les màquines i s'iniciaran els treballs.

 
Comentaris

Destaquem