La vida és avui!

No ens enganyem, sé que és una decisió personal arriscada, però assumeixo el repte

Aquest article, sincerament, fa només unes setmanes no el tenia previst escriure, però, com acostumo a dir... mai diguis mai. He estat prop de 26 anys formant part del grup de comunicació Totmedia, els darrers vint com a director del TOT Sant Cugat. Sempre amb la mateixa il·lusió i energia perquè sempre he gaudit entrevistant, donant suport a una iniciativa ciutadana o organitzant algun esdeveniment cultural.

Dono les gràcies a Ramon Grau perquè em va obrir les portes de casa seva i ha confiat en mi durant tots aquests anys assolint plegats molts projectes, i també als seus fills, Laura i Xavier, amb qui he compartit nous aprenentatges. Gràcies al Xavi Fornells, amb qui vaig coincidir abans a Ràdio Sant Cugat, i que un bon dia li va dir al Ramon Grau: “Fitxa a aquest noi, el Josep Maria, que et farà molt bona feina al TOT”.

Gràcies també a tots els companys, els actuals i els que ja van plegar, i també a un munt de col·laboradors. Gràcies als lectors i clients, i als representants dels diferents sectors de la ciutat perquè... entre tots fem el TOT. La “fórmula secreta” d’aquesta publicació és la proximitat, bategar amb Sant Cugat i amb els santcugatencs.

No tinc cap dubte que la Laura Grau, amb el suport de l’Àgata Guinó i la resta de l’equip del TOT, faran una molt bona feina i aportaran aires nous.

Tanco aquesta etapa editorial amb tristesa, però convençut i, sobretot, amb molta il·lusió perquè podré continuar treballant per Sant Cugat, fent un nou camí, ara sumant al costat de Carmela Fortuny. He acceptat la seva invitació perquè crec totalment en la nostra alcaldessa. I per fer-ho compto amb el suport incondicional dels meus fills, la meva parella, la meva família i els meus amics. I també tinc l’escalf de molts santcugatencs que així m’ho han expressat. Perquè, no ens enganyem, sé que és una decisió personal arriscada, però assumeixo el repte. La vida és avui!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem